Παρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

  

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 09:43

Κώστας Μπέης: Είμαστε ξεφτίλες και ρεζίληδες

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και των ευθυνών που έχουμε απέναντι σε αυτό το έθνος. Έχουμε καταξεφτιλιστεί και εμείς ως Ελλάδα και η Κύπρος»

Λάβρος ήταν ο καθηγητής πολιτικής Δικονομίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστας Μπέης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αφορμή για τις φορτισμένες δηλώσεις του καθηγητή ήταν η κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα. 

Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και των ευθυνών που έχουμε απέναντι σε αυτό το έθνος. Έχουμε καταξεφτιλιστεί και εμείς ως Ελλάδα και η Κύπρος»

«Το μόνο θετικό που βγήκε από τις εξελίξεις στην Κύπρο είναι ότι ξεσκεπάστηκε η φούσκα της Ρωσίας, η οποία δεν έχει καμία διάθεση να στηρίξει την Ελλάδα και την Κύπρο. Είμαστε μόνοι μας και οφείλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη της μοναξιά μας. Γι’ αυτό δεν έχω καμία διάθεση να παρακολουθήσω την παρέλαση και άλλες εορταστικές εκδήλωσεις. Δεν γιορτάζω, είμαστε για κλάματα και όχι για γιορτές και πανηγύρια», ανέφερε.

Ο καθηγητής τόνισε ότι «η μόνη ευχή που μπορούμε να διατυπώσουμε είναι μη χειρότερα», ενώ όπως είπε «δεν μου φταίνε οι άλλοι εμείς φταίμε γιατί δεν μπορέσαμε ποτέ να σταθούμε στα πόδια μας, πάντα μας έσερναν οι ξένοι».

«Τα βιώματά μας δεν μας δίδαξαν ότι έπρεπε να φτιάξουμε ένα κράτος σεβαστό στο εξωτερικό. Είμαστε ρεζίληδες. Όπου και να γυρίσω το πρόσωπό μου η Ελλάδα με πληγώνει», υπογράμμισε.

Διαβάστηκε 487 φορές

Άλλες Ειδήσεις