Τρίτη, Ιούλιος 17, 2018
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

  

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 13:48

"Έκοψαν" τα κινητά στο υπουργείο Παιδείας

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χωρίς... κινητά έμειναν σήμερα τα μέλη της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, καθώς η Cosmote «έκοψε» τις γραμμές μετά τη συσσώρευση απλήρωτων λογαριασμών.


Τα τηλέφωνα του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλου, της υφυπουργού κυρίας Εύης Χριστοφιλοπούλου, γραμματέων, συνεργατών και υπηρεσιακών παραγόντων σήμερα δέχονταν κλήσεις, αλλά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τα τηλέφωνά τους και να καλέσουν πίσω όποιον τους έπαιρνε.

 Ο νέος υπουργός κ. Γ. Μπαμπινιώτης δεν έχει πάρει κινητό τηλέφωνο του υπουργείου Παιδείας, αλλά χρησιμοποιεί το προσωπικό του τηλέφωνο.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι παλαιότεροι λογαριασμοί, πρώην υπουργών Παιδείας που αφορούσαν δεκάδες τηλέφωνα συνεργατών τα οποία πληρώνονταν από το ελληνικό δημόσιο δεν είχαν εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και έμειναν τελικά απλήρωτοι με αποτέλεσμα να φτάσει το «πλήρωμα του χρόνου» και οι συνδέσεις να κοπούν.

 Οι λογαριασμοί αυτοί φέρονται να είναι υπέρογκοι οπότε και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου τελικά δεν τους πλήρωσαν.

ΤΑ ΝΕΑ online

 

Διαβάστηκε 872 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 14:03

Άλλες Ειδήσεις