Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

  

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 17:06

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Σε αυτούς που δυσφημίζουν τις προσπάθειές μας και την πόλη μας

Για να πούμε ότι βάζουμε βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία του Elefsina 2021 εννοούμε πως τα θεμέλια πρέπει να είναι γερά…..
Γερά τα θεμέλια με σωστούς ανθρώπους, συνεργάτες..
Αξιοπρέπεια…
Γλεντήσαμε την πρόκριση….
Χαρήκαμε με την προβολή μας….
Βάζουμε τα δυνατά μας να προωθήσουμε σε κάθε άκρη εντός και εκτός την γενέτειρα του Αισχύλου, τη καιιν πόλη της Θεάς Δήμητρας και της Περσεφόνης…
Διαφήμισα ,ως εκδότης, από τις στήλες της εφημερίδας ΤΡΟΥΠΙΤΗΣ κάθε ενέργεια, παράσταση, προσπάθεια…
Φτάνω στο χθες… 22/6/2017 παράσταση ‘Λουιζέττα’ - Ελαιουργείο
Είχα ήδη ανεβάσει διαφημιστικό υλικό στο προηγούμενο φύλο. Πρέπει να συνεχίσει η προσπάθεια .Ανάμεσα σε άλλες εκδηλώσεις της μέρας , ξεκλέβω χρόνο για μια φωτογραφία της παράστασης αφού πρωταγωνιστούν και ΑΜΕΑ .
Η απρέπεια στο μεγαλείο της από την είσοδο του χώρου. Με την μηχανή καλησπερίζω και ενημερώνω για μία φωτο από τον Τοπικό Τύπο .Αντί λοιπόν να με οδηγήσουν από κάποιο σημείο που οι ίδιοι ήθελαν και πρότειναν καλύτερα , γίνεται λεκτική επίθεση και προτροπή να βγει έξω ο ‘τύπος’ .
Έξω και βγάλε εισητήριο.
Έξω και ας είσαι ό,τι είσαι
Έξω και άμα είσαι από την Ελευσίνα τότε : - άϊ…κ…. Μ…..
Επέμενα για μία φωτο για την εφημερίδα.
Η ηρεμία χάνεται. Ο ‘κύριος’ με την άκρως καλοκαιρινή περιβολή σηκώνει καρέκλα και συνεχίζει τις ίδιες φράσεις πιο δυνατά.
Ο ΤΥΠΟΣ λοιπόν απεσύρθη για απλά ο ‘τύπος’ με τα καλοκαιρινά θα χαλούσε μια παράσταση !
Οι αρμόδιοι του Δήμου, της παράστασης, της όλης κίνησης απόντες … ίσως βέβαια απολάμβαναν την παράσταση που εμείς διαφημίσαμε και οι ίδιοι δυσφημίζουν….
Στην πόλη λοιπόν του Αισχύλου και της Θεάς Δήμητρας που θέλουμε να την βλέπουμε στην Κορυφή της Ευρώπης , υπάρχουν κάποιοι που βάζουν με τον τρόπο τους τρικλοποδιά ….
Εμείς τους παραμερίζουμε και καλούμε τον Δήμο και την Επιτροπή ευθύνης , να τους πετάξει με τις κλωτσιές εκτός συνόρων της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.
Ντροπή να δεχόμαστε τέτοιους τύπους και ας είναι αρχηγοί top σχημάτων . Ας τους δεχθεί κάποια άλλη περιοχή. ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ
Αφήστε την Ελευσίνα να προχωρήσει …

Διαβάστηκε 277 φορές

Άλλες Ειδήσεις