Σάββατο, Μάρτιος 23, 2019
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

  

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 19:12

Οι Περίπατοι της Euphoria ξεκινούν και πάλι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Περίπατοι της EUphoria εισάγουν τους συμμετέχοντες στην κεντρική ιδέα, τη φιλοσοφία και την αποστολή της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Με τίτλο “Transition to EUphoria”, το πρόγραμμα της Ελευσίνας 2021 εστιάζει στη σύνδεση τέχνης και καθημερινότητας, στο πώς η τέχνη μπορεί να γίνει κεντρικό εργαλείο για την αλλαγή μιας πόλης.
Το πρόγραμμα της Ελευσίνας 2021 περιλαμβάνει τρεις Κεντρικές Θεματικές, που επικεντρώνονται στη σύνδεση τέχνης και περιβάλλοντος (EUnvironment), τέχνης και κοινωνίας (EUrbanization), τέχνης και εργασίας (The EU Working Classes) και εντοπίζονται και χωροταξικά, χωρίζοντας την πόλη σε τρεις μεγάλες ενότητες: Κεντρική Ελευσίνα, Άνω Ελευσίνα, Κάτω Ελευσίνα αντίστοιχα. Οι περίπατοι της Euphoria συνθέτουν το νήμα των πολλαπλών αφηγήσεων και της συλλογικής βιωματικής εμπειρίας της πόλης με τα διαφορετικά στοιχεία του αστικού τοπίου και τα έργα και τις ιδέες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.
Πραγματοποιούνται δύο Περίπατοι:
1. Άνω Ελευσίνα & Κεντρική Ελευσίνα
Επίσκεψη στις περιοχές της Κεντρικής Ελευσίνας και της Άνω Ελευσίνας που αντιστοιχούν στις Θεματικές του καλλιτεχνικού προγράμματος EUrbanization και EUnvironment αντίστοιχα.
Ημέρες διεξαγωγής: 7 Οκτωβρίου, 4 Νοεμβρίου, 2 Δεκεμβρίου
2. Κάτω Ελευσίνα & Κεντρική Ελευσίνα
Επίσκεψη στις περιοχές της Κάτω Ελευσίνας και της Κεντρικής Ελευσίνας που αντιστοιχούν στις Θεματικές του καλλιτεχνικού προγράμματος The EU Working Classes και EUnvironment αντίστοιχα.
Ημέρες διεξαγωγής: 23 Σεπτεμβρίου, 21 Οκτωβρίου, 25 Νοεμβρίου
(Προηγούμενες ημερομηνίες: 22 Απριλίου, 3 & 24 Ιουνίου, 13 Μαϊου & 10 Ιουνίου)
Σημείο συνάντησης είναι τα γραφεία της Ελευσίνας 2021 (Παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός). Οι περίπατοι καταλήγουν σε γεύμα σε τοπικά εστιατόρια, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συνεχίζουν τη συζήτηση γύρω από το πρόγραμμα της Ελευσίνας 2021. Η συμμετοχή στο γεύμα είναι προαιρετική ενώ το κόστος του γεύματος καλύπτεται από τους συμμετέχοντες.
Η συμμετοχή στους Περιπάτους της EUphoria είναι δωρεάν. Ωστόσο, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η κράτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν θέση ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής ή τηλεφωνικά στο 210 554 7646 . Για τηλεφωνική κράτηση, μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Τετάρτη 11:00 – 13:00.
————————————————————————————————————————
Πρακτικές πληροφορίες:
Ημερομηνίες: 23 Σεπτεμβρίου, 7 Οκτωβρίου, 21 Οκτωβρίου, 4 Νοεμβρίου, 25 Νοεμβρίου, 2 Δεκεμβρίου
Ώρα εκκίνησης Περιπάτου: 11 π. μ.
Αφετηρία είναι τα γραφεία της Ελευσίνας 2021 (Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Ελευσίνας).
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 554 7646 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Οι Περίπατοι της EUphoria πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, και είναι δωρεάν.
Η συμμετοχή στο γεύμα είναι προαιρετική.
Σημείωση: Η φωτογραφία των EUphoria Walks ανήκει στον Πέτρο Χυτήρη/ photo by Petros Chytiris

Διαβάστηκε 494 φορές

Άλλες Ειδήσεις