Τετάρτη, Ιούλιος 18, 2018
logo
Όπου τρυπώνει, ξετρυπώνει...

  

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 22:41

Πανελλαδική στάση εργασίας των γιατρών στις 27 Νοεμβρίου

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διεκδικούν την καταβολή των οφειλών από εφημερίες

Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) κήρυξε πανελλαδική στάση εργασίας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου (από τις 10 έως το τέλος του ωραρίου) διεκδικώντας την καταβολή των οφειλομένων από εφημερίες και την ομαλοποίηση της περαιτέρω καταβολής τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τις οικονομικές υπηρεσίες ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας στις 30 Νοεμβρίου θα εκταμιευτούν προς τα νοσοκομεία και τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ), τα κονδύλια για τις εφημερίες του τετάρτου τριμήνου του 2015.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρνάβας, εντός του Δεκεμβρίου μπορούν να καταβληθούν οι εφημερίες Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, ενώ οι εφημερίες Δεκεμβρίου θα καταβληθούν εντός του Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ καλεί τις Ενώσεις των γιατρών να συνεργαστούν με τα λογιστήρια των νοσοκομείων, ώστε να προχωρήσει έγκαιρα η ενταλματοποίηση των εφημεριών και να γίνει δυνατή η καταβολή τους, ενώ η Ομοσπονδία βρίσκεται σε επικοινωνία με τους διοικητές των ΥΠΕ για την καταβολή των εφημεριών των γιατρών που υπηρετούν στα Κέντρα Υγείας – ΠΕΔΥ.

newsbeast.gr

Διαβάστηκε 466 φορές

Άλλες Ειδήσεις